Loading...
Disable Preloader

Blog

Contractarea serviciilor de organizare a unui eveniment

Institutul pentru Familie și Inițiative Sociale este un centru de dezvoltare continuă a specialiștilor în sănătate mintală și care oferă asistență socială și psihologică, din Republica Moldova. De asemenea, IFIS promovează bunăstarea familiei prin servicii de consultanță, evenimente și cursuri online. Echipa Institutului organizează instruiri pentru profesioniști și ateliere de educație parentală pe subiecte care vizează depășirea dificultăților în relațiile familiale și dezvoltarea copilului. Una dintre principalele direcții strategice ale echipei este dezvoltarea platformei pentrucuplu.md, destinată relațiilor armonioase de familie, unde a fost lansat un program unic în Moldova despre creșterea cu blândețe și fără stereotipuri a băieților: „Cresc un bărbat, dar nu uit că e copil”.

A.O. „Institutul pentru Familie și Inițiative Sociale” contractează o echipă cu experiență în organizarea evenimentelor pentru o Conferință, care va avea loc în octombrie 2024. Conferința este destinată părinților de adolescenți și este organizată de platforma pentrucuplu.md cu susținerea UNFPA Moldova, din resursele financiare ale Guvernului Regatului Unit, în cadrul proiectului „Educație parentală sensibilă la nevoile băieților”.

Procedura de aplicare

Companiile interesate vor prezenta dosarul de aplicare care conține următoarele documente, în baza Termenilor de referință:

1. Oferta financiară, prezentată în MDL, cu indicarea sumei brute pentru persoane fizice, în cazul persoanelor juridice se va indica suma cu TVA 0;

2. Portofoliu cu proiecte similare/evenimente realizate;

 

Dosarul de aplicare va fi depus la adresa email: office@ifis.md, cu mențiunea Ofertă de organizare a Conferinței pentrucuplu.md.

Data limită de depunere a dosarelor este 10 iunie 2024, ora 10.00


Contractarea serviciilor de organizare a unui eveniment

Programare online

Telefon: +373 068271444

Adressa: or. Chisinau, str. V.Alecsandri 13

Email: office@ifis.md