Loading...
Disable Preloader

Blog

Angajăm Asistent/ă programe și Asistent Social

Institutul pentru Familie și Inițiative Sociale este o organizație de profesioniști ce promovează bunăstarea familiei și copilului prin servicii de consultanță și consiliere. Din momentul fondării Institutul oferă servicii complexe de sprijin psihologic adresat femeilor și copiilor care se confruntă cu experiențe traumatice. Totodată, periodic echipa Institutului organizează instruiri pentru profesioniști și ateliere de educație parentală pe subiecte care vizează depășirea dificultăților în relațiile familiale și dezvoltarea copilului. Institutul are parteneriate temeinice cu organizații similare din România dar și Republica Moldova, participând anual la conferințe dedicate subiectului familiei și relațiilor armonioase. Mai multe detalii despre IFIS, pe www.ifis.md și www.pentrucuplu.md

În acest context, AO IFIS își propune să extindă echipa prin

  1. angajarea unui/unei Asistent/tă de programe(part-ime), în conformitate cu Termenii de referinta și
  2. angajarea unui/unei Asistent social (full-time) în conformitate cu Termenii de referință

Procedura de aplicare

Persoanele interesate vor transmite la adresa de e-mail office@ifis.md, cu mențiunea „Asistent/ă de programe”, următoarele documente:

· CV-ul actualizat;

· O scrisoare de motivare (de până la o pagină) în care se va descrie experiența relevantă, precum și motivația persoanei de a ocupa postul în cauză.

Termenul limită de depunere a dosarelor de angajare: 21 mai 2024, ora locală 09:00

Doar candidații selectați vor fi invitați la un interviu. 


Angajăm Asistent/ă programe și Asistent Social

Programare online

Telefon: +373 068271444

Adressa: or. Chisinau, str. V.Alecsandri 13

Email: office@ifis.md