Loading...
Disable Preloader

Blog

A fi terapeut :  workshop cu Angelica Sirețchi

Acest curs este despre noi, terapeuții, pentru noi, terapeuții. Indiferent de orientarea la care aderăm, practica din cabinetul nostru( fie că se cheamă ocnsiliere sau psihoterapie), ne provoacă, ne trezește sentimente, stări, atitudini. Ne cere să fim prezenți în interacțiune, atenți, raționali și empatici, suportivi dar neimplicați.

A fi terapeut( și mă refer aici și la consilier sau psiholog) este o stare dar și proces. Suntem terapeuți în acea oră cu acel client sau familie și devenim terapeuți prin învățare și practicare.

Îmi doresc ca acest curs să fie o ocazie de reuniune și creștere profesională, de împărtășire și lămurire, de reflectare și conștientizare. Voi prezenta și vom discuta diverse teme legate de a fi terapeut:

► stadiile de dezvoltare ale unui terapeut, motivația alegerii profesiei de terapeut, persona și umbra terapeutului

►contratransferul, arhetipul vindecătorului rănit, libertăți și constrângeri ale terapeutului

►granițe și responsabilități în terapie

►emoțiile terapeutului, influența clientului în schimbarea terapeutului, influența contextului în performanța terapeutului

riscuri și eșecuri în psihoterapie

grija de sine a terapeutului

Vom lucra individual/ în diadă/ grup. Vom reflecta la experiența practică, voi oferi întrebări la care să vă răspundeți pentru a vă defini mai bine stilul personal ca terapeut.

Cine sunt eu?

Angelica Sirețchi,formator în psihoterapie sistemică din 2007, psihoterapeut din 2004 și psihopedagog din 1996. Ca formator, am organizat cursuri de formare continuă pentru specialiști în lucrul cu doliul, module de dezvoltare personală pentru cursanții din formarea complementară în psihoetrapie sistemică și cu terapeuți în supervizare, am tradus din engleză cărți de specialitate, am participat la conferințe internaționale.

multe despre mine puteți afla aici Angelica Siretchi și aici site-ul Angelicăi și aici pagina de Fb a Angelicăi

Cursul va avea loc la Chișinău, sâmbătă, 2 noiembrie, între orele 9.30- 16.30, la Institutul pentru Familie și Inițiative Sociale.

Programul include 2 pauze de ceai/ cafea.

Preț: 550 lei

Pentru înscriere e obligatorie, completarea forumarului de inregistrare de mai jos:

FORMULAR INREGISTRARE


workshop pentru specialisti a fi terapeut

Programare online

Telefon: +373 068271444

Adressa: or. Chisinau, str. V.Alecsandri 13

Email: institutulpentrufamilie@gmail.com