Loading...
Disable Preloader

Blog

Atelier ”Nașterea- aspecte psihologice”

La data de 19 noiembrie echipa Institutului pentru Familie și Inițiative Sociale reprezentată de Oksana Costandaki, psihoterapeută, a moderat un atelier practic pentru viitoarele mămici cu genericul ”Nașterea- aspecte psihologice” , organizat de Montessori Hub în cadrul cursului ”Școala părinților responsabili”. Scopul atelierului a fost consolidarea abilităților parentale în acomodarea psihologică și relațională la apariția nou-născutului.

Pe parcursul atelierului a fost oferită informație despre schimbările psihologice și relaționale care au loc într-o familie în perioada post-partum, potențialele dificultăți și strategii de prevenire a acestora.

Viitoarele mămici au adresat întrebări despre modalitatea de a implica viitorii tați în procesul de îngrijire a copilului. Totodată, a fost abordat subiectul diferenței de mentalitate între generații privind îngrijirea și educația copilului care ar putea fi catalizator al conflictelor după apariția copilului.

Aceasta activitate a fost realizată grație parteneriatului dintre AO Institutul pentru familie și inițiative sociale și Montessori Hub.

Montessori Hub multumim pentu această oportunitate si ne pregatim pentru continuarea acestora!

 


Atelier ”Nașterea- aspecte psihologice”

Programare online

Telefon: +373 068271444

Adressa: or. Chisinau, str. V.Alecsandri 13

Email: institutulpentrufamilie@gmail.com